Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Aa en Hunze

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de straat, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Aa en Hunze beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • ruzie over productgarantie
 • Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties
 • Aanvaringen in de familiesfeer
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (zoals Unive, HEMA en Reaal) en voorwaarden (onder andere Consument of Mediation). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Netnummer0592 (+31592)
Bewoners25243
Postcodegebied9463
WijkenAnnen
Plaatsen in de buurtverzekering-Zwartewaterland, rechtsbijstandverzekering-Zutphen, polis-Zundert, verzekeringspakket-Zuidplas, Rechtsbijstand Zuidhorn en verzekeraar-Zoeterwoude
rechtsbijstandverzekering-aa-en-hunze

Rechtsbijstandverzekeringen Aa en Hunze vergelijken juni 2024

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in scenario’s van ruzies en problemen in Drenthe. Een goede backup tijdens voorvallen als een kapot product met garantie en Geschillen aangaande alimentatie. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Aa en Hunze vergelijken? Aan de hand van de vergelijker vind jij eenvoudig een goede polis. Het productis best complex. We onderscheiden verscheidene verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Verderop kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.aaenhunze.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: London Verzekeringen polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,25 p/maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen variëren op contractvoorwaarden, type dekking, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en financiële situatie. Via de tool ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Aa en Hunze.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €85.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Vermogen of Wonen. Veel modules nemen betekent een duurder tarief. Ga na op welke manier de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Rank zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Aa en Hunze.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Ditzo en Arag gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of goedkoopste polis in de omgeving 9463.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Aa en Hunze)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Ruime keuze modules
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Aa en Hunze verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met handige modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Neem nou problematische situatie aangaande een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Neem nou onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via OHRA of Allianz gaat over kwesties aangaande huizen (bijv. in buurt zoals Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar). Bijvoorbeeld een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Aa en Hunze.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Door deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

X. van den Heuvel, Aa en Hunze (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente