Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Annerveen

Een aanvaring op de zaak, met familie, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door de rechtsbijstandverzekering in Nieuw Annerveen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Geschillen rondom jouw koopwoning
 • Conflicten over een verkeersboete
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (o.a. Aegon, Centraal beheer of ANWB) en polissen (zoals Vermogen en Wonen). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Netnummer0598 (+31598)
Inwoners25243
Postcodegebieden9657
BuurtschappenAnnen
Plaatsen in de buurtverzekering-oud-annerveen, rechtsbijstandverzekering-annerveenschekanaal, polis-meeden, rechtsbijstand-tripscompagnie, verzekeringspakket-muntendam en wildervank
rechtsbijstandverzekering-nieuw-annerveen

Rechtsbijstandverzekeringen Nieuw Annerveen vergelijken mei 2023

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Drenthe. Dit is handig tijdens voorvallen als het verhalen van letsel- en/of materiële schade en Aanvaringen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Nieuw Annerveen vergelijken? Met de zoekmachine vind jij moeiteloos een goedkope verzekering. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We zien verschillende maatschappijen plus modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.aaenhunze.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Bovag afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €8. Dit loopt op tot circa €13,75 per 4 weken. De maandpremie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen variëren op voorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw wensen, en financiële situatie. Via de tool check je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Nieuw Annerveen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Consument of Mediation. Meer modules selecteren resulteert in hogere lasten. Schat in op basis waarvan de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een tabel met polissen. Orden ze op premie of waardering voor juridische hulp in Nieuw Annerveen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA of Arag snel online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of voordeligste verzekeringen in regio 9657.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Aa en Hunze)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nieuw Annerveen verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Neem nou een conflict over bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een meningsverschil over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Ditzo of Nowgo gaat over zaken met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar). Onder andere een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Nieuw Annerveen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

Fam. Kok, Nieuw Annerveen (mei 2023)