Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Assen

Een botsing met collega’s, met de buren, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Middels de rechtsbijstandverzekering in Assen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Geschillen over zorgtoeslagen
 • Conflicten over een verkeersboete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (o.a. OHRA, ABN AMRO en DAS) en dekkingen (als Consument of Verkeer). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-assen

Rechtsbijstandverzekeringen Assen vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in scenario’s van moeilijkheden in Drenthe. Dit is handig in het geval van een conflict met je internetprovider. of Conflicten inzake inkomstenbelasting. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Assen vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool check je snel de gewenste verzekeringscontract. Het productvergt enige voorkennis. We onderscheiden allerlei maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.assen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Nationale Nederlanden polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €10,5. Kosten lopen op tot €12,75 per 30 dagen. De premie is afhankelijk van type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen variëren op kleine lettertjes, dekkingen, hoogte eigen risico, en de premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw wensen, en omstandigheden. Geholpen door het vergelijk script ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Assen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €100.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Consument en Letselschade. Meer modules selecteren mondt uit in een hogere premie. Bedenk op welke fronten het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een pagina met mogelijkheden. Rank zelf op kosten of score voor juridische hulp in Assen.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Unive, HEMA en Allianz vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 9400, 9401, 9402, 9403, 9404, 9405, 9406, 9407, 9408, 9489.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Assen)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Direct online verzekeren

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Assen verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. problematische situatie aangaande een aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking heeft betrekking op situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Neem nou een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Aegon en ING gaat over kwesties rondom woningen (bijv. in een wijk als Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied). Denk aan een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Assen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letselschade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

U. Schouten, Assen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente