Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Borger-Odoorn

Een aanvaring met collega’s, met familie, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Borger-Odoorn wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget
 • Aanvaringen over recht van overpad
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (zoals Unive, Lancyr en Reaal) en voorwaarden (o.a. Consument of Echtscheiding). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Regionummer0599 (+31599)
Aantal inwoners25371
Postcodes9530
WijkenBorger
Plaatsen in de omgevingverzekering-Barneveld, rechtsbijstandverzekering-Barendrecht, polis-Baarn, verzekeringspakket-Baarle-Nassau, Rechtsbijstand Asten en verzekeraar-Assen
rechtsbijstandverzekering-borger-odoorn

Rechtsbijstandverzekeringen Borger-Odoorn vergelijken december 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Drenthe. Dit biedt uitkomst ten tijde van een conflict met een autogarage. of Problemen in de familiesfeer. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Borger-Odoorn vergelijken? Middels de vergelijkingstool zoek jij moeiteloos de gewenste rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Er zijn allerlei verzekeraars en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borger-odoorn.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar nowGo polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10,25. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 p/maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, verzekerde bedrag en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules lopen uiteen op voorwaarden, dekkingen, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. De beste polis wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Middels onze vergelijk-module vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Borger-Odoorn.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. alleenstaand, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden thema’s zoals Werk en Letselschade. Meer modules selecteren mondt uit in hogere lasten. Schets voor jezelf op welk gebied het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Borger-Odoorn.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Centraal beheer of ANWB direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 9530, 9531.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Borger-Odoorn)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Borger-Odoorn verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met verschillende modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Aegon of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurten als Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond). Onder andere een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Borger-Odoorn.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

D. van den Velde, Borger-Odoorn (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente