Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Coevorden

Een probleem met collega’s, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Coevorden tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • niet geleverde artikelen
 • Aanvaringen met de internetprovider
 • Een meningsverschil tijdens de bouw van een woning
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (zoals Klaverblad, Ditzo of Arag) en polissen (bijv. Vermogen of Letselschade). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Netnummer0524 (+31524)
Inwoners35381
Postcodes7740
BuurtschappenCoevorden
Plaatsen in de omgevingverzekering-Boekel, rechtsbijstandverzekering-Bodegraven-Reeuwijk, polis-Bloemendaal, verzekeringspakket-Blaricum, Rechtsbijstand Bladel en verzekeraar-Binnenmaas
rechtsbijstandverzekering-coevorden

Rechtsbijstandverzekeringen Coevorden vergelijken december 2022

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van een conflict in Drenthe. Dit biedt uitkomst ten tijde van een TV die kapot gaat. en Conflicten met de belastingdienst. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Coevorden vergelijken? Dankzij onze tool check je snel een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Je vindt altijd uiteenlopende aanbieders en opties. Verderop kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.coevorden.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: OHRA polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €13,25 (maandelijks). De maandpremie hangt af van type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen lopen uiteen op voorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Via het vergelijk script vergelijk je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Coevorden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €85.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Inkomen en Verkeer. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Ga na waar jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Sorteer op prijs of waardering voor juridische hulp in Coevorden.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, FBTO en Reaal vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 7740, 7741, 7742.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Coevorden)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Coevorden verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via Centraal beheer of Interpolis kies jij voor situaties aangaande jouw huis (bijv. in buurt zoals Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo). Neem nou geschillen met de verhuurder of advocaat in Coevorden.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Door deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

Familie. Timmermans, Coevorden (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente