Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Wolden

Een conflict op het werk, met de buren, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Middels deze rechtsbijstandverzekering in De Wolden heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Conflicten met een school
 • Problemen met een garagehouder
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (denk aan Unive, ABN AMRO en Asr) en voorwaarden (zoals Fiscaal recht en Verkeer). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Net) nummer0528 (+31528)
Bewoners23722
Postcodes7924
BuurtschappenZuidwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-Castricum, rechtsbijstandverzekering-Capelle aan den IJssel, polis-Buren, verzekeringspakket-Bunschoten, Rechtsbijstand Bunnik en verzekeraar-Brunssum
rechtsbijstandverzekering-de-wolden

Rechtsbijstandverzekeringen De Wolden vergelijken juli 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in het geval van moeilijkheden in Drenthe. Dit is handig in situaties als een TV die kapot gaat. en Een meningsverschil over toeslagen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in De Wolden vergelijken? Via de vergelijk tool zoek jij eenvoudig een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. Er zijn velerlei verzekering aanbieders en opties. Hieronder vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.dewolden.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Polis Direct polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop is er geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 per 30 dagen. De prijs heeft te maken met type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op vergoedingen, soorten dekking, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van het vergelijk script tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in De Wolden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit varieert van €15.000 tot €60.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Vermogen en Letselschade. Een groot aantal modules mondt uit in een hogere premie. Bedenk waar je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een lijst met mogelijkheden. Rank zelf op premie per maand of score voor juridische hulp in De Wolden.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr en Promovendum direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 7924, 7957.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente De Wolden)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Professionele verzekering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in De Wolden verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze keuze via Unive en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen rondom huizen (bijv. in buurten als Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk). Bijvoorbeeld een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in De Wolden.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

A. de Vries, De Wolden (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente