Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Emmen

Een probleem op zakelijk gebied, met de buren, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Emmen heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Geschillen inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Problemen met een garagehouder
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (zoals Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Allianz) en modules (als Consument en Medisch). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
(Regio) nummer0524 (+31524)
Bewoners107584
Postcodegebieden7800
WijkenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de regioverzekering-De Ronde Venen, rechtsbijstandverzekering-De Marne, polis-De Fryske Marren, verzekeringspakket-De Bilt, Rechtsbijstand Dantumadiel en verzekeraar-Dalfsen
rechtsbijstandverzekering-emmen

Rechtsbijstandverzekeringen Emmen vergelijken juli 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in het geval van onenigheid in Drenthe. Dat komt van pas als het gaat om schade aan een geparkeerde auto of Geschillen met de verhuurder. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Emmen vergelijken? Aan de hand van de vergelijker check je direct een goede verzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. Er zijn allerlei verzekering aanbieders en modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.emmen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ABN AMRO dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €10,75. Duurdere polissen zitten rond de €15 per maand. De maandpremie heeft te maken met type gezin, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen lopen uiteen op contractvoorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Emmen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €7.500 tot €80.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden thema’s zoals Fiscaal recht en Medisch. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke manier de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met verzekeringen. Rangschik op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Emmen.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Ditzo en Reaal vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 7800, 7801, 7811, 7812, 7813, 7814, 7815, 7821, 7822, 7823, 7824, 7825, 7826, 7827, 7828.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Emmen)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Emmen verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een meningsverschil m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Unive en Reaal kies jij voor situaties ten aanzien van huizen (bijv. in buurt zoals Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen). Zoals bijv. onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Emmen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en medische schade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

S. de Koning, Emmen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente