Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Noordenveld

Een botsing op kantoor, in het gezin, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Noordenveld heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Aanvaringen m.b.t. belastingaanslagen
 • Een meningsverschil over de uitkering
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Klaverblad, Ditzo of DAS) en voorwaarden (o.a. Werk of Wonen). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Regionummer0592 (+31592)
Bewoners31039
Postcodegebied9335
BuurtenRoden
Plaatsen nabijverzekering-Midden-Delfland, rechtsbijstandverzekering-Middelburg, polis-Meppel, verzekeringspakket-Meierijstad, Rechtsbijstand Meerssen en verzekeraar-Medemblik
rechtsbijstandverzekering-noordenveld

Rechtsbijstandverzekeringen Noordenveld vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Drenthe. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als letselschade n.a.veen ongeluk of Problemen over de uitkering. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Noordenveld vergelijken? Middels onze tool speur jij snel een geschikte polis. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.gemeentenoordenveld.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ANWB dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk mist een echt directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €9. Dit loopt op tot circa €13,25 per 4 weken. De premie is afhankelijk van type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten zijn onderscheidend op vergoedingen, dekkingen, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, en omstandigheden. Met behulp van het vergelijk script ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Noordenveld.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Belasting en Medisch. Alle modules kiezen betekent hogere lasten. Denk je in op welke fronten jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een lijst met mogelijkheden. Sorteer op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Noordenveld.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Aegon, FBTO of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 9335.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Noordenveld)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Ruime dekking

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Noordenveld verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met zogenaamde modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Neem nou problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Lancyr en Arag kies jij voor situaties inzake jouw huis (bijv. in buurten als Roden, Roden, Norg, Norg, Peize). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Noordenveld.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

Fam. de Ruiter, Noordenveld (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente