Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tynaarlo

Een botsing op kantoor, in het gezin, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Tynaarlo tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Een meningsverschil met een beleggingsadviseur
 • Conflicten tijdens de oplevering van een huis
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan Inshared, ABN AMRO of ING) en modules (bijv. Consument en Letselschade). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer0592 (+31592)
Bewoners32804
Postcodes9482
WijkenZuidlaren
Plaatsen in de regioverzekering-Oosterhout, rechtsbijstandverzekering-Oost Gelre, polis-Onderbanken, verzekeringspakket-Ommen, Rechtsbijstand Olst-Wijhe en verzekeraar-Oldenzaal
rechtsbijstandverzekering-tynaarlo

Rechtsbijstandverzekeringen Tynaarlo vergelijken januari 2023

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Drenthe. Dit biedt uitkomst in situaties als een conflict over jouw vaarbewijs en Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Tynaarlo vergelijken? Middels de zoekmachine zoek je moeiteloos een geschikte verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien verschillende assuradeurs en allerlei modules. Op onze site leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.tynaarlo.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ASR Verzekeringen dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €8,25. Kosten lopen op tot €15 per 4 weken. De maandpremie hangt af van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw behoeften, en risicogebieden. Middels de tool ontdek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tynaarlo.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €70.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk of Letselschade. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke fronten jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met aanbieders. Vergelijk ze zelf op prijs of score voor juridische hulp in Tynaarlo.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, HEMA of Arag vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 9482.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Tynaarlo)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Juristen met expertise

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Tynaarlo verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt met speciale modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Als o.a. een probleem m.b.t. tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Lancyr of Allianz kies jij voor situaties betreffende je woning (bijv. in buurt zoals Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen). Neem nou een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Tynaarlo.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en medische schade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Met deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

B. Hoekstra, Tynaarlo (januari 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente