Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Almere

Een botsing op zakelijk gebied, met de buren, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Almere pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Denk aan situaties als:

 • een gestolen voertuig
 • Aanvaringen over zorgtoeslagen
 • Een meningsverschil omtrent scheidingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (onder andere Unive, ABN AMRO of ANWB) en polissen (als Belasting en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFlevoland
GemeenteAlmere
Netnummer036 (+3136)
Aantal inwoners198145
Postcodegebieden1300
WijkenAlmere
Plaatsen in de buurtverzekering-West Maas en Waal, rechtsbijstandverzekering-Werkendam, polis-Weesp, verzekeringspakket-Weert, Rechtsbijstand Waterland en verzekeraar-Wassenaar
rechtsbijstandverzekering-almere

Rechtsbijstandverzekeringen Almere vergelijken december 2022

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van een conflict in Flevoland. Dat komt van pas ten tijde van dat iemand op jouw auto botst of Een meningsverschil bij een kledingwinkel. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Almere vergelijken? Middels de zoekmachine bekijk jij snel de gewenste rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We zien uiteenlopende assuradeurs en opties. Verderop leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.almere.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: BLG wonen dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,25. Dit loopt op tot circa €15,25 per 30 dagen. De prijs wordt bepaald door type gezin, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Op basis van de vergelijkingstool ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Almere.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €27.500 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over thema’s zoals Werk of Echtscheiding. Alle modules kiezen resulteert in een hogere premie. Schets voor jezelf op welke aspecten de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een tabel met alle opties. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Almere.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 1300, 1301, 1302, 1303, 1305, 1309, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328, 1329, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335, 1336, 1338, 1339, 1341, 1343, 1349, 1351, 1352, 1353, 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1361, 1362, 1363.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Almere)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Juristen met expertise

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Almere verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van handige modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een conflict over bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. OHRA en Asr kies jij voor situaties rondom appartementen (bijv. in een wijk als Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout, Almere Pampus). Denk aan een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Almere.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Door deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

U. Janssen, Almere (december 2022)