Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lelystad

Een probleem op het werk, in de straat, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Via een rechtsbijstandverzekering in Lelystad pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met de gemeente
 • Een meningsverschil rondom aankoop van een huis
 • Geschillen bij de gemeente
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (denk aan Unive, Ditzo en Promovendum) en modules (zoals Fiscaal recht of Mediation). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFlevoland
GemeenteLelystad
Netnummer0320 (+31320)
Inwoners76792
Postcodes8200
BuurtschappenZuiderzeewijk
Naburige plaatsenverzekering-Drimmelen, rechtsbijstandverzekering-Drechterland, polis-Dordrecht, verzekeringspakket-Dongeradeel, Rechtsbijstand Dongen en verzekeraar-Doetinchem
rechtsbijstandverzekering-lelystad

Rechtsbijstandverzekeringen Lelystad vergelijken december 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van ruzies en problemen in Flevoland. Dat komt van pas ten tijde van niet geleverde artikelen of Problemen bij de gemeente. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Lelystad vergelijken? Met de zoekmachine bekijk je eenvoudig een goede polis. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verschillende maatschappijen en allerlei modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.lelystad.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Bruns ten Brink dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €10. Dit loopt op tot circa €15,75 per maand. De assurantiepremie is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, hoogte eigen risico, en de premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en financiële situatie. Geholpen door de tool tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Lelystad.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €27.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over opties als Fiscaal recht en Mediation. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Bedenk op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met polissen. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Lelystad.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, Ditzo en Zekur vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 8200, 8202, 8203, 8211, 8212, 8218, 8219, 8221, 8222, 8223, 8224, 8225, 8226, 8231, 8232, 8233, 8239, 8241, 8242, 8243, 8244, 8245.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Lelystad)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Lelystad verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met speciale modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via Centraal beheer of Promovendum speelt bij geschillen betreffende je appartement (bijv. in wijken als Zuiderzeewijk, Atolwijk, BD Bedrijven Lelystad Noord, Centrumzone Wijk1, Overijsselse Hout, Gelderse Hout, Industrieterrein Oostervaart, Schepenwijk Noord, Schepenwijk Oost, Schepenwijk West, Schepenwijk Zuid, Houtribhoogte, Zuigerplaspark, Landstrekenwijk, Villapark Hollandse Hout, Lelystad-Haven, Uilenweg, Industrieterrein Noordersluis, Boswijk, Aterwijk, Landerijen, Flevobos, Arande Noord, Arande West, Arande Oost, Arande Zuid, Arande Midden, Hollandse Hout, Industrieterrein Flevopoort, Kofschip, Stadscentrum Noord, Stadscentrum Zuid, Stadscentrum, Het Ravelijn, Visvijverbos, Runderweg, Zeeasterweg, Vlotgrasweg, Eendenweg, Vogelweg, Pijlstaartweg, Bedrijvenpark Larserpoort, Oostvaardersplassen, Markermeer). Bijvoorbeeld een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Lelystad.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Een kwestie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

I. Veenstra, Lelystad (december 2022)