Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Espel

Een aanvaring op kantoor, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Espel wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen over aandelen, obligaties en opties
 • Problemen binnen de familiekring
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Unive, Ditzo en Asr) en modules (als Vermogen en Echtscheiding). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
Netnummer0527 (+31527)
Bewoners46439
Postcodegebied8311
BuurtschappenEmmeloord
Plaatsen nabijverzekering-nagele, rechtsbijstandverzekering-ens, polis-emmeloord, rechtsbijstand-s-heerenbroek, verzekeringspakket-mastenbroek en genemuiden
rechtsbijstandverzekering-espel

Rechtsbijstandverzekeringen Espel vergelijken mei 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Flevoland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen of Aanvaringen over een verkeersboete. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Espel vergelijken? Met de vergelijkingstool vind jij zonder moeite een goede polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende assuradeurs en modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.noordoostpolder.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ASR Verzekeringen rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop is er geen algemeen advies. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €9,75. Kosten lopen op tot €15,75 per 4 weken. De prijs heeft te maken met gezinsgrootte, het totaalbedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules variëren op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool tref jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Espel.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Belasting of Verkeer. Veel modules aanzetten betekent een hogere maandpremie. Denk je in op welke fronten je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een tabel met verzekeringen. Orden ze op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Espel.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO of Allianz direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 8311.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Noordoostpolder)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Zelf samentstellen

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Espel verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Onder andere een probleem m.b.t. een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Denk aan een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv FBTO of Promovendum gaat over kwesties ten aanzien van appartementen (bijv. in een wijk zoals Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland). Zoals bijv. een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Espel.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je kunt denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Door deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

L. Smit, Espel (mei 2023)