Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Achtkarspelen

Een botsing met collega’s, met familie, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Achtkarspelen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Een meningsverschil over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Geschillen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (als Inshared, Lancyr of Asr) en voorwaarden (als Werk en Wonen). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
Netnummer0512 (+31512)
Inwoners28007
Postcodegebied9873
WijkenNoord
Plaatsen in de regioverzekering-Zederik, rechtsbijstandverzekering-Zandvoort, polis-Zaltbommel, verzekeringspakket-Zaanstad, Rechtsbijstand Woudrichem en verzekeraar-Woudenberg
rechtsbijstandverzekering-achtkarspelen

Rechtsbijstandverzekeringen Achtkarspelen vergelijken december 2022

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in scenario’s van een conflict in Friesland. Een goede backup tijdens voorvallen als schade aan een geparkeerde auto en Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Achtkarspelen vergelijken? Dankzij onze tool bekijk je moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. We zien verschillende aanbieders plus modules. Op onze site vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.grootegast.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Delta Lloyd dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €10,75. Duurdere polissen zitten rond de €15,25 per maand. De assurantiepremie hangt af van grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules variëren op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Met behulp van de tool vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Achtkarspelen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €80.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Consument en Echtscheiding. Veel modules aanzetten betekent een duurder tarief. Schat in waar jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een pagina met aanbieders. Orden ze op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Achtkarspelen.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Unive, ABN AMRO of Allianz vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 9873.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Achtkarspelen)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Direct online verzekeren

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Achtkarspelen verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van speciale modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis bij Centraal beheer en Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot woningen (bijv. in een wijk als Noord, Centrum, Zuid). Zoals bijv. een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Achtkarspelen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letsel(schade) waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Je kunt denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

E. van Wijk, Achtkarspelen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente