Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nes

Een probleem op kantoor, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Middels de rechtsbijstandverzekering in Nes beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • een TV die kapot gaat
 • Aanvaringen in het verkeer
 • Een meningsverschil bij een kledingwinkel
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (zoals Inshared, Ditzo of Zekur) en voorwaarden (bijv. Werk of Verkeer). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteAmeland
(Regio) nummer0519 (+31519)
Inwoners3611
Postcodegebied9163
WijkenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-hollum, rechtsbijstandverzekering-bornwird, polis-raard, rechtsbijstand-hiaure, verzekeringspakket-foudgum en brantgum
rechtsbijstandverzekering-nes

Rechtsbijstandverzekeringen Nes vergelijken december 2021

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking tijdens taferelen zoals een conflict in Friesland. Een goede backup in het geval van problemen met een winkel of Problemen over zorgtoeslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Nes vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur jij direct de gewenste verzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien uiteenlopende verzekeraars en modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.ameland.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Aon Direct dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen helder advies. Koop je veel online of verhuis je vaak? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,75. Duurdere polissen zitten rond de €13 per maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen lopen uiteen op polisvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijkingstool vergelijk jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Nes.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Fiscaal recht en Medisch. Meer modules selecteren mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Nes.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Ditzo of Arag snel online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 9163.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Ameland)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nes verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met verschillende modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Denk aan problematische situatie aangaande een recente aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Denk aan onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking bij HEMA en Arag gaat over zaken betreffende appartementen (bijv. in wijken als Wijk 00). Bijvoorbeeld onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Nes.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letsel(schade) waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

C. Bos, Nes (december 2021)