Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Fryske Marren

Een probleem op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in De Fryske Marren wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met een autogarage
 • Een meningsverschil rondom vermogensbeheer
 • Problemen binnen de familiekring
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (o.a. Inshared, Lancyr en Promovendum) en modules (zoals Fiscaal recht en Medisch). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Net) nummer0514 (+31514)
Aantal inwoners51265
Postcodegebied8560
BuurtschappenAkmarijp
Naburige plaatsenverzekering-Dalfsen, rechtsbijstandverzekering-Culemborg, polis-Cuijk, verzekeringspakket-Cromstrijen, Rechtsbijstand Cranendonck en verzekeraar-Coevorden
rechtsbijstandverzekering-de-fryske-marren

Rechtsbijstandverzekeringen De Fryske Marren vergelijken december 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van conflicten in Friesland. Een goede backup in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Aanvaringen met een beleggingsadviseur. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in De Fryske Marren vergelijken? Via onze tool check jij snel een goedkope verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is best complex. Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen en opties. Op onze site leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.defryskemarren.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Europeesche dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? Dan is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,25 per 4 weken. De premie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Op basis van het vergelijk script vergelijk jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in De Fryske Marren.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €100.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Werk of Mediation. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op basis waarvan je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een tabel met verzekeringen. Rank zelf op premie per maand of score voor juridische hulp in De Fryske Marren.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, FBTO of ANWB eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 8560, 8561.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente De Fryske Marren)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in De Fryske Marren verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dit kan middels verschillende modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Bijvoorbeeld een conflict over een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een meningsverschil over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij FBTO en Interpolis kies jij voor situaties rondom je huis (bijv. in een wijk zoals Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel). Denk aan een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in De Fryske Marren.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

Dhr. Bosch, De Fryske Marren (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente