Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schiermonnikoog

Een conflict op kantoor, in de straat, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Schiermonnikoog pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Problemen in het verkeer
 • Een meningsverschil met de aannemer
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (als OHRA, Ditzo of Asr) en polissen (o.a. Belasting en Echtscheiding). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-schiermonnikoog

Rechtsbijstandverzekeringen Schiermonnikoog vergelijken oktober 2023

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van moeilijkheden in Friesland. Dit biedt uitkomst als het gaat om schade bij een ongeluk of aanrijding en Een meningsverschil in het verkeer. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Schiermonnikoog vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool bekijk jij direct een goede verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei verzekeringsbedrijven plus modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.schiermonnikoog.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Interpolis dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag bieden wij geen algemeen advies. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11. Kosten lopen op tot €12,75 per maand. De assurantiepremie heeft te maken met type huishouden, het totaalbedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules variëren op vergoedingen, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Via onze vergelijk-module check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Schiermonnikoog.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €25.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden thema’s zoals Werk of Medisch. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke aspecten jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een pagina met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Schiermonnikoog.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Ditzo of Allianz direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of goedkoopste polissen in de regio 9166.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Schiermonnikoog)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Schiermonnikoog verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Onder andere een conflict over bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Centraal beheer of Promovendum gaat over zaken aangaande je woning (bijv. in een wijk zoals Wijk 00). Onder andere onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Schiermonnikoog.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

Y. van der Linden, Schiermonnikoog (oktober 2023)