Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Terschelling

Een conflict op zakelijk gebied, met de buren, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Terschelling beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Conflicten met de werkgever
 • Een meningsverschil over de kinderen (scheiding)
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (als Aegon, Centraal beheer of Asr) en modules (als Consument of Echtscheiding). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteTerschelling
(Net) nummer0562 (+31562)
Bewoners4870
Postcodes8880
WijkenWest-Terschelling
Plaatsen nabijverzekering-Strijen, rechtsbijstandverzekering-Stichtse Vecht, polis-Stein, verzekeringspakket-Steenwijkerland, Rechtsbijstand Steenbergen en verzekeraar-Stede Broec
rechtsbijstandverzekering-terschelling

Rechtsbijstandverzekeringen Terschelling vergelijken december 2022

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in scenario’s van een conflict in Friesland. Dit is handig in situaties als een TV die kapot gaat. of Geschillen rondom aankoop van een huis. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Terschelling vergelijken? Middels de vergelijker bekijk je zonder moeite een betaalbare verzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er meerdere verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.terschelling.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over London Verzekeringen dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €11,5. Duurdere polissen zitten rond de €13,75 p/maand. Het tarief hangt af van type huishouden, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen wijken van elkaar af op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en privésituatie. Middels de vergelijker tref jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Terschelling.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €17.500 tot €60.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Belasting of Wonen. Een groot aantal modules betekent een hogere premie. Schat in op welke manier het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie of waardering voor juridische hulp in Terschelling.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Ditzo en ANWB gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste polis in de omgeving 8880, 8881.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Terschelling)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Terschelling verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met een aantal modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via Ditzo en Zekur gaat over kwesties met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurt zoals West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend). Onder andere geschillen met de woningstichting of advocaat in Terschelling.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letselschade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

T. de Ruiter, Terschelling (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente