Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vlieland

Een probleem op het werk, in het gezin, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Vlieland pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties
 • Problemen rondom echtscheidingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (zoals Klaverblad, FBTO en Promovendum) en pakketten (zoals Vermogen of Letselschade). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteVlieland
(Net) nummer0562 (+31562)
Inwoners1083
Postcodegebieden8899
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Tynaarlo, rechtsbijstandverzekering-Twenterand, polis-Tubbergen, verzekeringspakket-Tilburg, Rechtsbijstand Tiel en verzekeraar-Tholen
rechtsbijstandverzekering-vlieland

Rechtsbijstandverzekeringen Vlieland vergelijken december 2022

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in situaties van ruzies en problemen in Friesland. Dit is handig ten tijde van strafzaken in het verkeer of Aanvaringen over de belasting. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Vlieland vergelijken? Via onze tool check jij gemakkelijk een geschikte verzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verschillende verzekeraars en modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.vlieland.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Nederlanden van Nu dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,5. Kosten lopen op tot €12,5 p/maand. De premie hangt af van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen verschillen op contractvoorwaarden, dekkingen, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw eisen en privésituatie. Geholpen door de tool tref je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Vlieland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over thema’s zoals Belasting of Mediation. Een groot aantal modules heeft als gevolg hogere lasten. Denk je in op basis waarvan de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een lijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Vlieland.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als OHRA, FBTO of Interpolis direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 8899.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Vlieland)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Vlieland verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij OHRA of Allianz kies jij voor situaties betreffende appartementen (bijv. in een wijk zoals Wijk 00). Onder andere een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Vlieland.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Door deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

L. van Vliet, Vlieland (december 2022)