Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waadhoeke

Een botsing op kantoor, in de buurt, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Waadhoeke wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Denk aan situaties als:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Een meningsverschil met de huurbaas
 • Aanvaringen met betrekking tot contracten
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (denk aan Unive, Lancyr en Allianz) en pakketten (zoals Belasting of Letselschade). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Regionummer0517 (+31517)
Bewoners10525
Postcodes8814
BuurtenWest
Plaatsen in de omgevingverzekering-Vlaardingen, rechtsbijstandverzekering-Vianen, polis-Venray, verzekeringspakket-Venlo, Rechtsbijstand Velsen en verzekeraar-Veldhoven
rechtsbijstandverzekering-waadhoeke

Rechtsbijstandverzekeringen Waadhoeke vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Friesland. Dit is handig in het geval van geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Conflicten tijdens de bouw van een woning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Waadhoeke vergelijken? Via de zoekmachine vind jij direct de gewenste verzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We zien verscheidene maatschappijen en opties. Op onze site kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.waadhoeke.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over nowGo dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €8,25. Dit loopt op tot circa €12 p/maand. De assurantiepremie heeft te maken met type gezin, verzekerde bedrag en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules variëren op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw behoeften, en risicogebieden. Op basis van het vergelijk script check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Waadhoeke.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Werk en Medisch. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in waar de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een ranglijst met polissen. Rangschik op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Waadhoeke.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Inshared, Lancyr en Zekur eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 8814.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Waadhoeke)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Waadhoeke verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met verschillende modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Denk aan geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. OHRA en Asr kies jij voor situaties aangaande je huis (bijv. in een wijk als West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord). Neem nou geschillen rondom jouw koopwoning of advocaat in Waadhoeke.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Een kwestie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

Familie. Hofman, Waadhoeke (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente