Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Brummen

Een conflict op het werk, met de buren, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Brummen wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Geschillen omtrent beleggingen
 • Geschillen over de voorwaarden van scheiden
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (zoals OHRA, FBTO of Arag) en dekkingen (als Inkomen en Verkeer). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteBrummen
Netnummer0575 (+31575)
Aantal inwoners20938
Postcodegebieden6970
BuurtschappenEmpe
Plaatsen in de buurtverzekering-Brielle, rechtsbijstandverzekering-Breda, polis-Boxtel, verzekeringspakket-Boxmeer, Rechtsbijstand Borsele en verzekeraar-Borne
rechtsbijstandverzekering-brummen

Rechtsbijstandverzekeringen Brummen vergelijken juli 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in het geval van ruzies en problemen in Gelderland. Dat komt van pas in het geval van strafzaken in het verkeer en Een meningsverschil binnen het huwelijk. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Brummen vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool check je direct de gewenste rechtsbijstandverzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.brummen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Zelf dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering vind je al vanaf €10,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,75 per maand. Het tarief wordt bepaald door type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen wijken van elkaar af op vergoedingen, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis hangt af van jouw wensen, en risicogebieden. Met behulp van de vergelijkingstool vind je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Brummen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden opties als Werk en Wonen. Alle modules kiezen resulteert in hogere lasten. Schat in op welke aspecten je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een pagina met alle opties. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Brummen.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, ABN AMRO of Asr snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 6970, 6971.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Brummen)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Ruime keuze modules

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Brummen verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Nationale Nederlanden of ING is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van je huis (bijv. in een wijk zoals Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek). Denk aan een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Brummen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letselschade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

Familie. de Jong, Brummen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente