Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rijswijk

Een conflict op zakelijk gebied, met de buren, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Via deze rechtsbijstandverzekering in Rijswijk heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Problemen na een ongeluk in het verkeer
 • Problemen over de kinderen (scheiding)
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (als OHRA, ABN AMRO en Promovendum) en dekkingen (zoals Belasting en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Regionummer0345 (+31345)
Inwoners26202
Postcodegebieden4023
BuurtenBuren
Plaatsen in de omgevingverzekering-kerk-avezaath, rechtsbijstandverzekering-wadenoijen, polis-kapel-avezaath, rechtsbijstand-ossenwaard, verzekeringspakket-zoelen en tull-en-t-waal
rechtsbijstandverzekering-rijswijk

Rechtsbijstandverzekeringen Rijswijk vergelijken oktober 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Gelderland. Dit biedt uitkomst als het gaat om problemen met de annulering van vakanties en Geschillen binnen de buurt. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Rijswijk vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool check je snel een betaalbare polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn velerlei verzekeringsbedrijven en modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.buren.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Turien en Co rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,75. Dit loopt op tot circa €12,5 p/maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw behoeften, budget en situatie. Met behulp van het vergelijk script vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Rijswijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €90.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Inkomen en Mediation. Veel modules nemen mondt uit in een duurder tarief. Denk je in waar jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met mogelijkheden. Sorteer op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Rijswijk.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO en Interpolis direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4023.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Buren)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Rijswijk verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met speciale modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Als o.a. een conflict over een aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Inshared en Interpolis speelt bij geschillen met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij). Bijvoorbeeld onenigheid met de woningstichting of advocaat in Rijswijk.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letsel(schade) waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Via deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

B. de Ruiter, Rijswijk (oktober 2023)