Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Duiven

Een conflict op de zaak, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Duiven pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • problemen met een winkel
 • Geschillen met de gemeente
 • Conflicten omtrent scheidingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (onder andere Nationale Nederlanden, Lancyr en ANWB) en modules (als Fiscaal recht en Verkeer). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteDuiven
Regionummer0316 (+31316)
Bewoners25433
Postcodegebied6920
BuurtschappenBedrijventerrein
Plaatsen nabijverzekering-Dronten, rechtsbijstandverzekering-Drimmelen, polis-Drechterland, verzekeringspakket-Dordrecht, Rechtsbijstand Dongeradeel en verzekeraar-Dongen
rechtsbijstandverzekering-duiven

Rechtsbijstandverzekeringen Duiven vergelijken juli 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van moeilijkheden in Gelderland. Iets onmisbaars in situaties als een onverklaarbaar hoge energierekening of Een meningsverschil over toeslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Duiven vergelijken? Via de vergelijker vind jij eenvoudig de gewenste rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd velerlei assuradeurs en modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.duiven.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ANWB pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 per 4 weken. De maandpremie hangt af van type gezin, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De contracten lopen uiteen op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, hangt af van je specifieke vraag, en risicogebieden. Middels onze vergelijk-module check je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Duiven.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. alleenstaand, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden bijv. Belasting en Wonen. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere premie. Denk je in waar het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met aanbieders. Sorteer op kosten of reviews voor juridische hulp in Duiven.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, FBTO of Asr vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 6920, 6921, 6922.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Duiven)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Duiven verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan geschillen met betrekking tot familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Onder andere een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via OHRA en DAS gaat over zaken rondom huizen (bijv. in een wijk zoals Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo). Zoals bijv. een aanvaring rondom jouw koopwoning of advocaat in Duiven.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Door deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

P. Maas, Duiven (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente