Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ede

Een conflict op zakelijk gebied, in het gezin, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Middels deze rechtsbijstandverzekering in Ede tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen over eigendommen
 • Problemen met de glazenwasser
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (als Unive, Lancyr of Nowgo) en dekkingen (onder andere Fiscaal recht en Wonen). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteEde
Netnummer0318 (+31318)
Inwoners112427
Postcodegebied6710
BuurtenEde-Oost
Plaatsen nabijverzekering-Druten, rechtsbijstandverzekering-Dronten, polis-Drimmelen, verzekeringspakket-Drechterland, Rechtsbijstand Dordrecht en verzekeraar-Dongeradeel
rechtsbijstandverzekering-ede

Rechtsbijstandverzekeringen Ede vergelijken juli 2022

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in scenario’s van moeilijkheden in Gelderland. Dat komt van pas in het geval van niet geleverde artikelen of Conflicten bij een restaurant. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Ede vergelijken? Met de vergelijker vind jij zonder moeite een geschikte verzekering. Zo’n polis vergt enige voorkennis. We zien allerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.ede.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Aon Direct pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag mist een echt gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,5. Dit loopt op tot circa €12,25 p/maand. De prijs hangt af van grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op voorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, hangt af van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Met behulp van de vergelijker ontdek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Ede.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €55.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Consument en Mediation. Een groot aantal modules betekent een hogere premie. Schat in op welke manier je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een overzicht met verzekeringen. Orden ze op premie per maand of score voor juridische hulp in Ede.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Lancyr en Arag gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 6710, 6711, 6712, 6713, 6714, 6715, 6716, 6717, 6718, 6745.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Ede)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Ede verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Als o.a. een probleem m.b.t. een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Denk aan een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Klaverblad en Asr kies jij voor situaties ten aanzien van je appartement (bijv. in wijken als Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo). Neem nou een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Ede.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Door deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

R. Mol, Ede (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente