Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heumen

Een conflict op de zaak, in de straat, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Heumen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Conflicten met de verhuurder
 • Problemen met de glazenwasser
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (als Klaverblad, ABN AMRO en DAS) en voorwaarden (onder andere Vermogen of Verkeer). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteHeumen
(Net) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners16360
Postcodes6582
BuurtschappenHeumen
Naburige plaatsenverzekering-Heemstede, rechtsbijstandverzekering-Heemskerk, polis-Hattem, verzekeringspakket-Harlingen, Rechtsbijstand Haren en verzekeraar-Hardinxveld-Giessendam
rechtsbijstandverzekering-heumen

Rechtsbijstandverzekeringen Heumen vergelijken juli 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals onenigheid in Gelderland. Een goede backup in situaties als een kapot product met garantie en Aanvaringen met mediation. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Heumen vergelijken? Via de zoekmachine zoek jij moeiteloos een goedkope polis. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. Er zijn velerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.heumen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over De Goudse pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €10. Dit loopt op tot circa €15,25 per 30 dagen. De prijs is afhankelijk van gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De contracten wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en risicogebieden. Met behulp van de tool vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Heumen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €10.000 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit bijv. Consument of Verkeer. Veel modules aanzetten betekent een duurdere verzekering. Schat in op welk gebied jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een overzicht met polissen. Rangschik op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Heumen.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, FBTO en ING vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 6582.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Heumen)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Heumen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Denk aan problematische situatie aangaande een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module heeft te maken met zaken als fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Nationale Nederlanden of Arag speelt bij geschillen aangaande appartementen (bijv. in buurt zoals Heumen, Overasselt). Neem nou geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Heumen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Geen angst voor hoge juridische kosten’

Y. van den Broek, Heumen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente