Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lingewaard

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de buurt, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Lingewaard beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Conflicten met een onderwijsinstantie
 • Geschillen over recht van overpad
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (onder andere OHRA, Ditzo en Allianz) en pakketten (onder andere Fiscaal recht of Medisch). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
Regionummer0481 (+31481)
Aantal inwoners45950
Postcodes6684
WijkenBemmel
Plaatsen nabijverzekering-Leusden, rechtsbijstandverzekering-Leudal, polis-Lelystad, verzekeringspakket-Leidschendam-Voorburg, Rechtsbijstand Leiderdorp en verzekeraar-Leiden
rechtsbijstandverzekering-lingewaard

Rechtsbijstandverzekeringen Lingewaard vergelijken december 2023

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in het geval van conflicten in Gelderland. Dit is handig in situaties als een geschil met de gemeente. en Conflicten vermogensbeheer. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Lingewaard vergelijken? Aan de hand van onze tool vind je gemakkelijk een goedkope verzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd velerlei assuradeurs en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.lingewaard.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Ditzo pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €8,5. Dit loopt op tot circa €14,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie heeft te maken met type gezin, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Lingewaard.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. alleen, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €20.000 tot €50.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Consument en Echtscheiding. Veel modules nemen mondt uit in een duurder tarief. Schat in op welk gebied het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie of waardering voor juridische hulp in Lingewaard.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als OHRA, HEMA en Allianz eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 6684.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Lingewaard)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Gemakkelijk online afsluiten
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Lingewaard verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Als o.a. geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Nationale Nederlanden of Nowgo gaat over zaken aangaande jouw woning (bijv. in buurt zoals Bemmel, Gendt, Huissen). Zoals bijv. een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Lingewaard.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je kunt denken aan een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Via deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

E. van der Linden, Lingewaard (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente