Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Neder-Betuwe

Een tweestrijd op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door deze rechtsbijstandverzekering in Neder-Betuwe tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Geschillen met de belastingdienst
 • Conflicten over geleverde diensten
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (als Inshared, FBTO of Allianz) en dekkingen (onder andere Vermogen en Letselschade). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-neder-betuwe

Rechtsbijstandverzekeringen Neder-Betuwe vergelijken juli 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals conflicten in Gelderland. Iets onmisbaars als het gaat om dat iemand op jouw auto botst en Een meningsverschil over toeslagen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Neder-Betuwe vergelijken? Via de vergelijkingstool speur jij eenvoudig een goede rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. Je vindt altijd velerlei verzekeringsmaatschappijen en opties. Verderop zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.nederbetuwe.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: HEMA pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €15,25 per 4 weken. De premie wordt bepaald door grootte van het gezin, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Middels de vergelijker zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Neder-Betuwe.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit varieert van €27.500 tot €85.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden o.a. Consument en Wonen. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurder tarief. Denk je in op welke aspecten de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met aanbieders. Rank zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Neder-Betuwe.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Inshared, ABN AMRO en Arag gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 4043.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Neder-Betuwe)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Neder-Betuwe verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dit kan middels een aantal modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Onder andere problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en aandelen. Als o.a. een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij Lancyr en Nowgo kies jij voor situaties betreffende woningen (bijv. in buurt zoals Kesteren, Echteld, Dodewaard). Denk aan een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Neder-Betuwe.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

Dhr. Mulder, Neder-Betuwe (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente