Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nunspeet

Een conflict op de zaak, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Nunspeet beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een niet geleverde bestelling
 • Aanvaringen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Aanvaringen met overheidsinstanties
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. Inshared, Ditzo en Promovendum) en modules (onder andere Fiscaal recht en Letselschade). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Netnummer0341 (+31341)
Aantal inwoners26835
Postcodegebied8070
BuurtenNunspeet
Plaatsen in de buurtverzekering-Nijkerk, rechtsbijstandverzekering-Nieuwkoop, polis-Nieuwegein, verzekeringspakket-Neerijnen, Rechtsbijstand Nederweert en verzekeraar-Neder-Betuwe
rechtsbijstandverzekering-nunspeet

Rechtsbijstandverzekeringen Nunspeet vergelijken juli 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Gelderland. Een goede backup als het gaat om een gestolen voertuig of Een meningsverschil na een aankoop. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Nunspeet vergelijken? Via de vergelijker check je direct een goedkope verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden meerdere aanbieders en allerlei modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.nunspeet.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: InShared pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €14 (maandelijks). De maandelijkse premie heeft te maken met type gezin, verzekerde bedrag en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen verschillen op vergoedingen, inhoud modules, het eigen risico, en de premie. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Op basis van de vergelijkingstool ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Nunspeet.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €20.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit opties als Fiscaal recht en Letselschade. Meer modules selecteren draait uit op een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke aspecten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op prijs of score voor juridische hulp in Nunspeet.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, Ditzo of Zekur vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe partij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 8070, 8071, 8072.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Nunspeet)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Verschillende modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nunspeet verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met zogenaamde modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Denk aan problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een aanvaring over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Centraal beheer en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw huis (bijv. in een wijk zoals Nunspeet, Elspeet-Vierhouten). Denk aan een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Nunspeet.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade of medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

H. van der Berg, Nunspeet (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente