Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oost Gelre

Een conflict met collega’s, in het gezin, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Oost Gelre heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een gestolen voertuig
 • Conflicten met de verhuurder
 • Problemen over een verkeersboete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (denk aan Inshared, Ditzo of Reaal) en dekkingen (als Consument en Verkeer). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteOost Gelre
Regionummer0544 (+31544)
Bewoners29537
Postcodes7136
BuurtschappenLichtenvoorde
Plaatsen in de regioverzekering-Oldambt, rechtsbijstandverzekering-Oisterwijk, polis-Oirschot, verzekeringspakket-Oegstgeest, Rechtsbijstand Nuth en verzekeraar-Nunspeet
rechtsbijstandverzekering-oost-gelre

Rechtsbijstandverzekeringen Oost Gelre vergelijken juli 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van niet geleverde artikelen en Aanvaringen rondom verbouwingen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Oost Gelre vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool vind je direct een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er verschillende assuradeurs en allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.oostgelre.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Klaverblad pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €13,75 per 4 weken. De maandelijkse premie is afhankelijk van type gezin, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en omstandigheden. Geholpen door onze vergelijk-module ontdek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Oost Gelre.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €12.500 tot €70.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Fiscaal recht en Wonen. Meer modules selecteren resulteert in hogere lasten. Ga na op welke aspecten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een tabel met polissen. Orden ze op kosten of reviews voor juridische hulp in Oost Gelre.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr en Arag eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 7136.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Oost Gelre)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Oost Gelre verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met een aantal modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Denk aan problematische situatie aangaande vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Denk aan geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Nationale Nederlanden en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende woningen (bijv. in wijken als Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwewnt, Lievelde, Vragender, Groenlo, Marienvelde). Onder andere geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Oost Gelre.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Handige tips voor een lagere premie’

I. de Bruin, Oost Gelre (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente