Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Harreveld

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met familie, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Harreveld tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Een meningsverschil met de verhuurder
 • Een meningsverschil met mediation
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (onder andere OHRA, FBTO en DAS) en polissen (zoals Werk en Medisch). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteOost Gelre
Regionummer0544 (+31544)
Aantal inwoners29537
Postcodegebieden7135
WijkenLichtenvoorde
Plaatsen in de regioverzekering-lichtenvoorde, rechtsbijstandverzekering-bredevoort, polis-winterswijk-corle, rechtsbijstand-winterswijk-kotten, verzekeringspakket-winterswijk-brinkheurne en winterswijk-henxel
rechtsbijstandverzekering-harreveld

Rechtsbijstandverzekeringen Harreveld vergelijken december 2021

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in het geval van conflicten in Gelderland. Dit biedt uitkomst in situaties als een conflict met je internetprovider. of Een meningsverschil over recht van overpad. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Harreveld vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool bekijk jij gemakkelijk een goedkope rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. We zien meerdere verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.oostgelre.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nationale Nederlanden polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €9,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,75 per 4 weken. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Op basis van het vergelijk script ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Harreveld.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over opties als Vermogen en Verkeer. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welke fronten het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met verzekeringen. Orden ze op kosten of score voor juridische hulp in Harreveld.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Inshared, Lancyr en Arag eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 7135.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Oost Gelre)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Harreveld verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels een aantal modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Neem nou problematische situatie aangaande tuchtzaken of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Neem nou geschillen over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module bij Nationale Nederlanden en Nowgo speelt bij geschillen ten aanzien van woningen (bijv. in buurten als Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwewnt, Lievelde, Vragender, Groenlo, Marienvelde). Denk hier aan een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Harreveld.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Met deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

J. Hoekstra, Harreveld (december 2021)