Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Renkum

Een aanvaring op het werk, in de straat, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Renkum wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • juridische hulp en advies bij (letsel)schade
 • Aanvaringen met de gemeente
 • Aanvaringen met de buren
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. OHRA, Lancyr en Promovendum) en voorwaarden (bijv. Werk of Letselschade). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
(Net) nummer0317 (+31317)
Bewoners31254
Postcodegebied6870
WijkenRenkum
Naburige plaatsenverzekering-Purmerend, rechtsbijstandverzekering-Pijnacker-Nootdorp, polis-Pekela, verzekeringspakket-Peel en Maas, Rechtsbijstand Papendrecht en verzekeraar-Overbetuwe
rechtsbijstandverzekering-renkum

Rechtsbijstandverzekeringen Renkum vergelijken juli 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals een conflict in Gelderland. Een goede backup in situaties als ontslag door een reorganisatie en Problemen rondom jouw huurwoning. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Renkum vergelijken? Via de zoekmachine check jij direct de gewenste verzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Er zijn verschillende verzekeraars en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.renkum.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Nederlanden van Nu pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt algemeen advies. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €10,25. Duurdere polissen zitten rond de €14,75 per maand. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten wijken van elkaar af op kleine lettertjes, soorten dekking, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Via de tool tref je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Renkum.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €7.500 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Consument en Wonen. Veel modules nemen heeft als gevolg een hogere premie. Ga na op welk gebied jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een tabel met mogelijkheden. Sorteer op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Renkum.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, HEMA en ANWB eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 6870, 6871.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Renkum)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Renkum verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dit doe je met speciale modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze verleent bijstand bij situatie zoals fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via HEMA of Interpolis gaat over zaken rondom je woning (bijv. in een wijk zoals Renkum, Oosterbeek, Doorwerth). Onder andere een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Renkum.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als fietser deelgenoot van bent. Je kunt denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Handige tips voor een lagere premie’

M. Jansen, Renkum (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente