Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Rheden

Een tweestrijd op de zaak, met de buren, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door een rechtsbijstandverzekering in Rheden beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Conflicten rondom vermogensbeheer
 • Geschillen bij een restaurant
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (o.a. Aegon, Lancyr of ING) en polissen (als Fiscaal recht en Letselschade). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
Regionummer026 (+3126)
Aantal inwoners43824
Postcodegebieden6990
WijkenDieren
Plaatsen in de buurtverzekering-Reimerswaal, rechtsbijstandverzekering-Raalte, polis-Putten, verzekeringspakket-Purmerend, Rechtsbijstand Pijnacker-Nootdorp en verzekeraar-Pekela
rechtsbijstandverzekering-rheden

Rechtsbijstandverzekeringen Rheden vergelijken juli 2022

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van conflicten in Gelderland. Een goede backup ten tijde van een tegenpartij die schade op jou verhaald en Een meningsverschil over een overeenkomst die u als consument sluit. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Rheden vergelijken? Met onze tool zoek jij direct een goede polis. Zo’n polis vergt enige voorkennis. We zien verscheidene verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.rheden.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: nowGo pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop bieden wij geen helder advies. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Dan is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €10,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12 (maandelijks). Het tarief wordt bepaald door type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules variëren op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. De beste polis kies je door te kijk naar jouw wensen, en omstandigheden. Middels het vergelijk script ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Rheden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Vermogen en Echtscheiding. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Bedenk op welk gebied het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met mogelijkheden. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Rheden.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Ditzo of Asr snel online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 6990, 6991.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Rheden)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Rheden verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit kan middels verschillende modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft betrekking op voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze dekking bij FBTO en Promovendum gaat over kwesties betreffende jouw woning (bijv. in buurten als Dieren, Rheden, Velp). Zoals bijv. onenigheid met de verhuurder of advocaat in Rheden.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letsel(schade) waar je als fietser schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Door deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

C. Jansen, Rheden (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente