Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tiel

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Tiel beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt dan denken aan:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Een meningsverschil na een aankoop
 • Geschillen over de erfgrens
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (zoals Unive, Lancyr of DAS) en polissen (bijv. Consument en Medisch). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteTiel
(Net) nummer0344 (+31344)
Bewoners41510
Postcodegebied4000
BuurtschappenTiel
Plaatsen in de regioverzekering-Rotterdam, rechtsbijstandverzekering-Roosendaal, polis-Roermond, verzekeringspakket-Roerdalen, Rechtsbijstand Rijswijk en verzekeraar-Rijssen-Holten
rechtsbijstandverzekering-tiel

Rechtsbijstandverzekeringen Tiel vergelijken juli 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van een conflict in Gelderland. Dat komt van pas in het geval van niet geleverde artikelen en Conflicten binnen de familiekring. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Tiel vergelijken? Middels de vergelijkingstool check je snel de gewenste verzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd velerlei verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.tiel.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Polis Direct pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen algemeen advies. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per 30 dagen. De prijs wordt bepaald door type huishouden, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en omstandigheden. Door onze vergelijk-module vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tiel.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €80.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit o.a. Vermogen of Mediation. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Tiel.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. OHRA, Lancyr of Zekur vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 4000, 4001, 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Tiel)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Tiel verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Als o.a. geschillen over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. HEMA of DAS kies jij voor situaties rondom je woning (bijv. in een wijk zoals Tiel kern, Tiel-Noord, Adenoijen en Kapel Avezaath, Tiel-Zuid). Zoals bijv. onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Tiel.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

C. Willemsen, Tiel (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente