Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wageningen

Een conflict op de zaak, in de buurt, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Wageningen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Je kunt dan denken aan:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Conflicten over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen
 • Een meningsverschil over de kinderen (scheiding)
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (zoals Nationale Nederlanden, FBTO of Nowgo) en voorwaarden (onder andere Werk of Letselschade). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteWageningen
Netnummer0317 (+31317)
Aantal inwoners37837
Postcodegebieden6700
BuurtschappenStedelijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Voorschoten, rechtsbijstandverzekering-Voerendaal, polis-Vlissingen, verzekeringspakket-Vlieland, Rechtsbijstand Vlaardingen en verzekeraar-Vianen
rechtsbijstandverzekering-wageningen

Rechtsbijstandverzekeringen Wageningen vergelijken juli 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Gelderland. Dit is handig tijdens voorvallen als ontslag door een reorganisatie en Aanvaringen met de internetprovider. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Wageningen vergelijken? Aan de hand van onze tool speur jij zonder moeite een geschikte verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn allerlei verzekeraars en modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.wageningen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar REAAL Verzekeringen pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie mist een echt directe algemene conclusie. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €9,75. Kosten lopen op tot €13 p/maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en financiële situatie. Door onze vergelijk-module check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wageningen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €10.000 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden o.a. Belasting en Verkeer. Een groot aantal modules resulteert in een hogere maandpremie. Denk je in op welk gebied je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Wageningen.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Unive, FBTO en ANWB gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 6700, 6701, 6702, 6703, 6704, 6705, 6706, 6707, 6708, 6709.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Wageningen)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Wageningen verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dit kan middels zogenaamde modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Neem nou geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv HEMA of Arag kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in een wijk zoals Stedelijk gebied, Landelijk gebied). Bijvoorbeeld een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Wageningen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

Y. van der Meer, Wageningen (juli 2022)