Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zutphen

Een conflict op kantoor, met de buren, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Via een rechtsbijstandverzekering in Zutphen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Problemen met een onderwijsinstantie
 • Een meningsverschil over geleden schade
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (o.a. Aegon, Lancyr en ANWB) en modules (bijv. Belasting of Mediation). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteZutphen
(Net) nummer0575 (+31575)
Aantal inwoners46997
Postcodegebied7200
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Zeist, rechtsbijstandverzekering-Zeewolde, polis-Zederik, verzekeringspakket-Zandvoort, Rechtsbijstand Zaltbommel en verzekeraar-Zaanstad
rechtsbijstandverzekering-zutphen

Rechtsbijstandverzekeringen Zutphen vergelijken juli 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking tijdens taferelen zoals conflicten in Gelderland. Iets onmisbaars ten tijde van een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Geschillen rondom aankoop van een huis. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Zutphen vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool check je gemakkelijk een goede rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Er zijn allerlei maatschappijen en modules. Verderop vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.zutphen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ZLM pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen helder advies. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €8,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 per 4 weken. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Middels de tool vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Zutphen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €7.500 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over thema’s zoals Belasting en Wonen. Veel modules aanzetten resulteert in een hogere maandpremie. Ga na op basis waarvan je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met aanbieders. Rangschik op kosten of score voor juridische hulp in Zutphen.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Centraal beheer en Reaal snel online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of voordeligste polissen in de regio 7200, 7201, 7202, 7203, 7204, 7205, 7206, 7207, 7233.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Zutphen)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Zutphen verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van handige modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Als o.a. geschillen met betrekking tot familiezaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Zoals bijv. een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. OHRA of Nowgo gaat over zaken met betrekking tot appartementen (bijv. in buurten als Centrum – De Hoven, Waterkwartier, Noordveen, Zuidwijken, Leesten, Warnsveld). Neem nou een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Zutphen.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

R. van den Broek, Zutphen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente