Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Harkstede

Een aanvaring op de zaak, in de buurt, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Harkstede heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Denk aan situaties als:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Conflicten rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil over een contract
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (denk aan OHRA, ABN AMRO en Nowgo) en dekkingen (onder andere Consument of Medisch). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteGroningen
Regionummer050 (+3150)
Bewoners200952
Postcodegebieden9614
BuurtenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-sappemeer, rechtsbijstandverzekering-waterhuizen, polis-westerbroek, rechtsbijstand-onstwedde, verzekeringspakket-foxhol en kropswolde
rechtsbijstandverzekering-harkstede

Rechtsbijstandverzekeringen Harkstede vergelijken juli 2024

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals onenigheid in Groningen. Een goede backup als het gaat om een conflict met een webwinkel. en Aanvaringen met een ambtenaar. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Harkstede vergelijken? Aan de hand van de vergelijker speur jij zonder moeite een betaalbare verzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien meerdere maatschappijen en allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.gemeente.groningen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Lancyr juli 2024

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 per 4 weken. De assurantiepremie is afhankelijk van type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen risico, en de premie. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Door de vergelijker check jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Harkstede.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €7.500 tot €100.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Vermogen en Verkeer. Meer modules selecteren betekent een hogere maandpremie. Denk je in op welk gebied het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Rank zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Harkstede.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Centraal beheer en ANWB eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 9614.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Groningen)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Harkstede verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv ABN AMRO en ANWB speelt bij geschillen rondom appartementen (bijv. in een wijk zoals Centrum, Oud-Zuid, Oud-West, Oud-Noord, Oosterparkwijk, Zuidoost, Helpman e.o., Zuidwest, Hoogkerk e.o., Nieuw-West, Noordwest, Noordoost, Noorddijk e.o., Meerdorpen). Denk hier aan een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Harkstede.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

M. Verhoeven, Harkstede (juli 2024)