Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Grootegast

Een tweestrijd met collega’s, met de buren, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Grootegast tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • niet nagekomen afspraken van winkels
 • Conflicten met de belastingdienst
 • Geschillen aangaande een boete
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (denk aan Klaverblad, HEMA en Zekur) en modules (o.a. Inkomen of Letselschade). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
Regionummer0594 (+31594)
Aantal inwoners12155
Postcodegebied9860
WijkenGrootegast
Plaatsen in de buurtverzekering-Grave, rechtsbijstandverzekering-Gouda, polis-Gorinchem, verzekeringspakket-Gooise Meren, Rechtsbijstand Goirle en verzekeraar-Goes
rechtsbijstandverzekering-grootegast

Rechtsbijstandverzekeringen Grootegast vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van een conflict in Groningen. Dat komt van pas als het gaat om een tegenpartij die schade op jou verhaald of Problemen met een winkel. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Grootegast vergelijken? Middels onze tool vind jij eenvoudig de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er velerlei aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop vind je verdere informatie. Zie ook https://www.grootegast.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Aon Direct polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop mist een echt eenduidig antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 (maandelijks). De maandelijkse premie wordt bepaald door type huishouden, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen wijken van elkaar af op voorwaarden, modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Middels de vergelijker check jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Grootegast.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €95.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit o.a. Werk en Letselschade. Een groot aantal modules draait uit op een hogere maandpremie. Schat in op welke manier het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met polissen. Orden ze op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Grootegast.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Ditzo en Interpolis eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 9860, 9861.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Grootegast)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Grootegast verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een meningsverschil m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Klaverblad en Nowgo kies jij voor situaties met betrekking tot jouw woning (bijv. in wijken als Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk). Denk aan een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Grootegast.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade en/of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Middels deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

Y. Smits, Grootegast (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente