Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Glimmen

Een aanvaring op kantoor, met familie, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan erg duur zijn. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Glimmen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Aanvaringen met de werkgever
 • Een meningsverschil met mediation
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (zoals Aegon, Lancyr of ANWB) en polissen (als Werk of Verkeer). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
(Regio) nummer050 (+3150)
Inwoners19076
Postcodes9756
WijkenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-matsloot, rechtsbijstandverzekering-vriescheloo, polis-wedde, rechtsbijstand-oudezijl, verzekeringspakket-blijham en oudeschans
rechtsbijstandverzekering-glimmen

Rechtsbijstandverzekeringen Glimmen vergelijken december 2021

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in scenario’s van moeilijkheden in Groningen. Dit is handig ten tijde van het verhalen van letsel- en/of materiële schade of Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Glimmen vergelijken? Met de vergelijk tool speur je direct een goede rechtsbijstandverzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. We onderscheiden uiteenlopende verzekeraars en modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.haren.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Reaal afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €8,25. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 (maandelijks). De premie is afhankelijk van type gezin, verzekerde bedrag en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen lopen uiteen op polisvoorwaarden, modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Op basis van onze vergelijk-module vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Glimmen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit varieert van €20.000 tot €100.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden opties als Belasting of Letselschade. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere premie. Schat in op welke manier het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een lijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Glimmen.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Lancyr en Allianz snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe partij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 9756.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Haren)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Glimmen verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via Unive en Nowgo gaat over kwesties met betrekking tot je huis (bijv. in een wijk zoals Centrum, Land). Zoals bijv. een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in Glimmen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Een kwestie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

Fam. van Vliet, Glimmen (december 2021)