Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Enumatil

Een probleem op zakelijk gebied, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Door een rechtsbijstandverzekering in Enumatil tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een niet geleverde bestelling
 • Conflicten na een aankoop
 • Aanvaringen met je partner
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (als Inshared, Centraal beheer en ING) en pakketten (onder andere Belasting of Echtscheiding). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteLeek
(Net) nummer0594 (+31594)
Bewoners19536
Postcodegebieden9811
BuurtenLeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-noordhorn, rechtsbijstandverzekering-garmerwolde, polis-thesinge, rechtsbijstand-ten-post, verzekeringspakket-sint-annen en woltersum
rechtsbijstandverzekering-enumatil

Rechtsbijstandverzekeringen Enumatil vergelijken oktober 2023

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals een conflict in Groningen. Dit is handig tijdens voorvallen als een meningsverschil over de reparatie van jouw auto en Een meningsverschil rondom verbouwingen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Enumatil vergelijken? Middels de zoekmachine check jij direct een goedkope polis. Het productis niet heel eenvoudig. In de markt zijn er verscheidene verzekeringsbedrijven en opties. Op deze pagina vind je verdere informatie. Zie ook https://www.leek.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Avéro Achmea dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag mist een echt eenduidig antwoord. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €10,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,5 per 30 dagen. De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen variëren op contractvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door onze vergelijk-module zoek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Enumatil.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €100.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Werk en Echtscheiding. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurdere verzekering. Denk je in op basis waarvan de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Enumatil.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. OHRA, Centraal beheer en Arag snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 9811, 9812.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Leek)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Verschillende modules

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Enumatil verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met een aantal modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Denk aan een probleem m.b.t. een aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Denk aan geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Inshared of Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen rondom je appartement (bijv. in een wijk als Leek, Zevenhuizen, Tolbert, Midwolde, Lettelbert, Oostwold, Enumatil). Bijvoorbeeld een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Enumatil.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Je kunt denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

D. Schouten, Enumatil (oktober 2023)