Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Midden-Groningen

Een aanvaring met collega’s, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Midden-Groningen wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Denk aan situaties als:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Geschillen met de buren
 • Problemen met je partner
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. OHRA, ABN AMRO en ANWB) en modules (o.a. Belasting en Letselschade). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Inwoners34177
Postcodegebied9636
WijkenFoxham
Naburige plaatsenverzekering-Maastricht, rechtsbijstandverzekering-Maassluis, polis-Maasgouw, verzekeringspakket-Maasdriel, Rechtsbijstand Losser en verzekeraar-Loppersum
rechtsbijstandverzekering-midden-groningen

Rechtsbijstandverzekeringen Midden-Groningen vergelijken november 2022

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in situaties van conflicten in Groningen. Een goede backup in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Geschillen met mediation. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Midden-Groningen vergelijken? Middels de vergelijk tool vind jij moeiteloos een goede verzekering. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden meerdere aanbieders en opties. Hieronder kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.midden-groningen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Bruns ten Brink polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen algemeen advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €9,25. Kosten lopen op tot €14,5 per maand. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen verschillen op voorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Op basis van de vergelijker vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Midden-Groningen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Consument en Letselschade. Veel modules nemen betekent een duurder tarief. Schat in op welk gebied het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met alle opties. Orden ze op premie per maand of score voor juridische hulp in Midden-Groningen.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Centraal beheer en ANWB vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of voordeligste verzekeringen in regio 9636.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Midden-Groningen)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Midden-Groningen verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met zogenaamde modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Als o.a. een probleem m.b.t. familiezaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Zoals bijv. geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Klaverblad of Zekur kies jij voor situaties betreffende jouw huis (bijv. in buurten als Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03). Denk hier aan geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Midden-Groningen.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar je als fietser slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

O. Bos, Midden-Groningen (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente