Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Pekela

Een probleem met collega’s, in het gezin, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Pekela wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Een meningsverschil binnen de buurt
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (denk aan Unive, Ditzo of Arag) en pakketten (bijv. Vermogen en Wonen). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeentePekela
Regionummer0597 (+31597)
Aantal inwoners12641
Postcodegebieden9665
WijkenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Opsterland, rechtsbijstandverzekering-Opmeer, polis-Oostzaan, verzekeringspakket-Ooststellingwerf, Rechtsbijstand Oosterhout en verzekeraar-Oost Gelre
rechtsbijstandverzekering-pekela

Rechtsbijstandverzekeringen Pekela vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in het geval van een conflict in Groningen. Dit biedt uitkomst ten tijde van ontslag door een reorganisatie en Problemen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Pekela vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool bekijk je moeiteloos een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verschillende assuradeurs en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.pekela.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar De Goudse polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €9,25. Kosten lopen op tot €15 per 4 weken. De premie wordt bepaald door type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen lopen uiteen op polisvoorwaarden, inhoud modules, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw eisen en financiële situatie. Via de vergelijker vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Pekela.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit varieert van €27.500 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit opties als Belasting en Verkeer. Een groot aantal modules resulteert in een duurdere verzekering. Denk je in waar het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met mogelijkheden. Orden ze op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Pekela.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Lancyr en Arag gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 9665.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Pekela)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Ruime keuze modules
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Pekela verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit kan middels speciale modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Als o.a. geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft betrekking op situatie zoals fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een meningsverschil over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis via Lancyr en Allianz speelt bij geschillen rondom huizen (bijv. in wijken als Wijk 00, Wijk 01). Denk hier aan een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Pekela.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

K. Smeets, Pekela (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente