Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Westerwolde

Een conflict op kantoor, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Westerwolde pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Denk aan situaties als:

 • garantiegeschillen op producten
 • Geschillen met de werkgever
 • Geschillen bij een restaurant
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (als Klaverblad, FBTO en Zekur) en dekkingen (bijv. Belasting en Wonen). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Regionummer0597 (+31597)
Aantal inwoners8971
Postcodegebieden9698
WijkenBellingwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-Valkenswaard, rechtsbijstandverzekering-Valkenburg aan de Geul, polis-Vaals, verzekeringspakket-Utrechtse Heuvelrug, Rechtsbijstand Utrecht en verzekeraar-Urk
rechtsbijstandverzekering-westerwolde

Rechtsbijstandverzekeringen Westerwolde vergelijken december 2022

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in het geval van conflicten in Groningen. Dat komt van pas in situaties als schade aan een geparkeerde auto of Problemen binnen het huwelijk. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Westerwolde vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool vind jij gemakkelijk een goede verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is best complex. Er zijn uiteenlopende verzekeraars en modules. Verderop leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.westerwolde.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Europeesche polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop mist een echt eenduidig antwoord. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In die situatie is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10,5. Duurdere polissen zitten rond de €12 per 4 weken. De maandpremie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, hangt af van jouw eisen budget en situatie. Met behulp van de vergelijker vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Westerwolde.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Vermogen of Medisch. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurdere verzekering. Denk je in op welk gebied de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met verzekeringen. Rank zelf op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Westerwolde.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Lancyr en ANWB snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 9698.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Verschillende modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Westerwolde verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met een aantal modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Zoals bijv. problematische situatie aangaande familiezaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Neem nou een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module via Klaverblad en Interpolis speelt bij geschillen betreffende huizen (bijv. in buurten als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Zoals bijv. geschillen met de verhuurder of advocaat in Westerwolde.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en/of letselschade waar je als fietser schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Mevr. van den Heuvel, Westerwolde (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente