Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bellingwolde

Een tweestrijd op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Bellingwolde beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een niet geleverde bestelling
 • Problemen over toeslagen
 • Problemen met je partner
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (zoals Nationale Nederlanden, Lancyr of DAS) en voorwaarden (als Inkomen of Mediation). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Regionummer0597 (+31597)
Inwoners8971
Postcodegebied9695
BuurtenBellingwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-oudezijl, rechtsbijstandverzekering-drieborg, polis-nieuw-beerta, rechtsbijstand-midwolda, verzekeringspakket-beerta en blauwestad
rechtsbijstandverzekering-bellingwolde

Rechtsbijstandverzekeringen Bellingwolde vergelijken maart 2020

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in het geval van ruzies en problemen in Groningen. Dat komt van pas in situaties als schade in het verkeer of Problemen met de huurbaas. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Bellingwolde vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine bekijk jij zonder moeite een geschikte verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is best complex. Je vindt altijd velerlei aanbieders plus modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.westerwolde.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Lancyr afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per maand. De assurantiepremie hangt af van gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules wijken van elkaar af op vergoedingen, dekkingen, hoogte eigen risico, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en risicogebieden. Door de tool vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Bellingwolde.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleen, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Inkomen of Mediation. Veel modules nemen mondt uit in een hogere premie. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een ranglijst met verzekeringen. Orden ze op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Bellingwolde.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, Ditzo of ING gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 9695.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Bellingwolde verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met een aantal modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Als o.a. een probleem m.b.t. een aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Neem nou een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Centraal beheer en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende woningen (bijv. in buurten als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Neem nou een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Bellingwolde.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Je moet dan denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

Q. van Dijk, Bellingwolde (maart 2020)