Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oudeschans

Een conflict op zakelijk gebied, met familie, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door deze rechtsbijstandverzekering in Oudeschans beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Problemen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen
 • Problemen met de buren
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (als Aegon, Ditzo en Arag) en pakketten (als Consument of Medisch). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
(Regio) nummer0597 (+31597)
Bewoners8971
Postcodegebied9696
BuurtschappenBellingwolde
Plaatsen in de regioverzekering-bad-nieuweschans, rechtsbijstandverzekering-oudezijl, polis-drieborg, rechtsbijstand-oostwold, verzekeringspakket-nieuw-beerta en beerta
rechtsbijstandverzekering-oudeschans

Rechtsbijstandverzekeringen Oudeschans vergelijken maart 2020

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Groningen. Een goede backup tijdens voorvallen als een conflict met een webwinkel. of Problemen met je partner. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Oudeschans vergelijken? Middels onze tool zoek je direct een goede verzekeringscontract. Het productsluit je niet zomaar even af. We zien velerlei verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.westerwolde.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over London Verzekeringen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,5 (maandelijks). De prijs wordt bepaald door gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen lopen uiteen op polisvoorwaarden, type dekking, eigen risico en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en privésituatie. Op basis van onze vergelijk-module tref je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Oudeschans.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden opties als Vermogen of Letselschade. Een groot aantal modules resulteert in hogere lasten. Bedenk op welke manier de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een pagina met alle opties. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Oudeschans.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Ditzo en Asr eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 9696.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Oudeschans verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Neem nou geschillen met betrekking tot een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Neem nou onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module bij Nationale Nederlanden en Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot woningen (bijv. in buurten als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Neem nou een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Oudeschans.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Door deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

L. van den Velden, Oudeschans (maart 2020)