Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ter Apelkanaal

Een aanvaring op de zaak, in de straat, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door de rechtsbijstandverzekering in Ter Apelkanaal heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • een kapot product met garantie
 • Aanvaringen met de belastingdienst
 • Conflicten met overheidsinstanties
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (denk aan Klaverblad, Lancyr en Interpolis) en modules (onder andere Vermogen of Letselschade). Op deze website kan jij alle details vinden.


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Regionummer0599 (+31599)
Bewoners8971
Postcodegebied9563
BuurtenBellingwolde
Plaatsen in de regioverzekering-sellingen, rechtsbijstandverzekering-bourtange, polis-vlagtwedde, rechtsbijstand-drouwen, verzekeringspakket-eesergroen en ees
rechtsbijstandverzekering-ter-apelkanaal

Rechtsbijstandverzekeringen Ter Apelkanaal vergelijken maart 2020

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Groningen. Dit is handig als het gaat om geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Ter Apelkanaal vergelijken? Middels onze tool vind jij gemakkelijk de gewenste verzekeringscontract. Het productis best complex. In de markt zijn er velerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.westerwolde.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bovag maart 2020

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt eenduidig antwoord. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 p/maand. Het tarief wordt bepaald door type huishouden, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen lopen uiteen op voorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. De beste polis kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Op basis van de tool tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Ter Apelkanaal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €5.000 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Belasting of Wonen. Veel modules nemen mondt uit in een hogere premie. Bedenk op welk gebied jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een tabel met mogelijkheden. Rangschik op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Ter Apelkanaal.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Aegon, FBTO of Asr snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 9563.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Voor grote en kleine geschillen
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Ter Apelkanaal verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Denk aan geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Inshared of Zekur speelt bij geschillen ten aanzien van jouw woning (bijv. in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Bijvoorbeeld een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Ter Apelkanaal.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Met deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

Q. Kuiper, Ter Apelkanaal (maart 2020)