Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vlagtwedde

Een probleem op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Vlagtwedde pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • strafzaken in het verkeer
 • Geschillen rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil over erfenissen
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr en Zekur) en modules (bijv. Consument of Echtscheiding). Op deze website kan jij alle details vinden.


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0599 (+31599)
Bewoners8971
Postcodegebied9540
WijkenBellingwolde
Naburige plaatsenverzekering-ees, rechtsbijstandverzekering-ellertshaar, polis-westdorp, rechtsbijstand-bronnegerveen, verzekeringspakket-drouwen en borger
rechtsbijstandverzekering-vlagtwedde

Rechtsbijstandverzekeringen Vlagtwedde vergelijken maart 2020

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Groningen. Dat komt van pas in het geval van letselschade n.a.veen ongeluk en Een meningsverschil omtrent beleggingen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Vlagtwedde vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine check je moeiteloos de gewenste rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. We onderscheiden meerdere verzekeraars en allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.westerwolde.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aon Direct maart 2020

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €9. Dit loopt op tot circa €14,25 (maandelijks). De maandpremie heeft te maken met gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door het vergelijk script vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Vlagtwedde.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over bijv. Werk of Mediation. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Rangschik op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Vlagtwedde.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, FBTO en DAS snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of goedkoopste in jouw regio 9540, 9541.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Vlagtwedde verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit kan middels zogenaamde modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Denk aan problematische situatie aangaande een aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Onder andere geschillen inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv OHRA en Interpolis gaat over zaken rondom huizen (bijv. in een wijk zoals Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Bijvoorbeeld onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Vlagtwedde.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

X. Bosman, Vlagtwedde (maart 2020)