Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vriescheloo

Een aanvaring op het werk, in het gezin, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Vriescheloo beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren
 • Conflicten over de kinderen (scheiding)
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Unive, FBTO en Allianz) en pakketten (onder andere Inkomen of Wonen). Via deze site vind je alle informatie.


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
(Net) nummer0597 (+31597)
Bewoners8971
Postcodes9699
BuurtschappenBellingwolde
Plaatsen nabijverzekering-blijham, rechtsbijstandverzekering-oudeschans, polis-bellingwolde, rechtsbijstand-beerta, verzekeringspakket-bad-nieuweschans en oudezijl
rechtsbijstandverzekering-vriescheloo

Rechtsbijstandverzekeringen Vriescheloo vergelijken maart 2020

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in situaties van een conflict in Groningen. Iets onmisbaars ten tijde van een ontrecht hoge telefoonrekening en Een meningsverschil aangaande alimentatie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Vriescheloo vergelijken? Aan de hand van de vergelijker vind jij moeiteloos een goedkope rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. Er zijn allerlei assuradeurs en allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.westerwolde.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: nowGo afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen eenduidig antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,25. Dit loopt op tot circa €12,75 per 30 dagen. Het tarief heeft te maken met type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw wensen, en omstandigheden. Middels onze vergelijk-module tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Vriescheloo.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €20.000 tot €55.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor opties als Werk en Verkeer. Veel modules aanzetten resulteert in een hogere premie. Ga na op welk gebied jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met polissen. Orden ze op premie of score voor juridische hulp in Vriescheloo.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, HEMA en Reaal gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 9699.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Vriescheloo verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld geschillen over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Ditzo of ING is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende appartementen (bijv. in een wijk als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Zoals bijv. een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Vriescheloo.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Mijn eerste rechtsbijstandverzekering online afgesloten’

T. van den Brink, Vriescheloo (maart 2020)