Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wedde

Een botsing op het werk, in de buurt, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Wedde pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Een meningsverschil rondom vermogensbeheer
 • Problemen met de buren
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (zoals Aegon, FBTO of Allianz) en modules (o.a. Consument en Wonen). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!


ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Regionummer0597 (+31597)
Inwoners8971
Postcodegebieden9698
WijkenBellingwolde
Plaatsen in de regioverzekering-oudeschans, rechtsbijstandverzekering-bellingwolde, polis-bad-nieuweschans, rechtsbijstand-blauwestad, verzekeringspakket-oudezijl en drieborg
rechtsbijstandverzekering-wedde

Rechtsbijstandverzekeringen Wedde vergelijken maart 2020

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals onenigheid in Groningen. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een onverklaarbaar hoge energierekening en Een meningsverschil rondom aankoop van een huis. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Wedde vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool bekijk jij direct de gewenste rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden allerlei verzekeraars en opties. Hieronder zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.westerwolde.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nederlanden van Nu afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag bieden wij geen algemeen advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €10,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 per 30 dagen. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door onze vergelijk-module check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wedde.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleen, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €10.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden opties als Belasting en Medisch. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere premie. Denk je in op welke manier het risico het grootst is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Wedde.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van OHRA, Ditzo en ANWB gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 9698.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2020 (gemeente Westerwolde)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Ruime keuze modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Wedde verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Denk aan onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module bij Lancyr en Promovendum gaat over kwesties rondom huizen (bijv. in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten). Neem nou onenigheid met de huurbaas of advocaat in Wedde.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Met deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Juridische ondersteuning zonder verrassingen’

J. van den Velden, Wedde (maart 2020)