Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zuidhorn

Een botsing op zakelijk gebied, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door de rechtsbijstandverzekering in Zuidhorn tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een niet geleverde bestelling
 • Geschillen met een webwinkel
 • Aanvaringen met de aannemer
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Unive, Centraal beheer en Interpolis) en voorwaarden (o.a. Werk of Medisch). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteZuidhorn
(Net) nummer0594 (+31594)
Aantal inwoners18794
Postcodes9800
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wijk bij Duurstede, rechtsbijstandverzekering-Wijdemeren, polis-Wijchen, verzekeringspakket-Wierden, Rechtsbijstand Westvoorne en verzekeraar-Weststellingwerf
rechtsbijstandverzekering-zuidhorn

Rechtsbijstandverzekeringen Zuidhorn vergelijken december 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in situaties van een conflict in Groningen. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een geschil met een provider. en Geschillen over geleverde diensten. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Zuidhorn vergelijken? Middels de vergelijk tool speur jij eenvoudig een goedkope verzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd meerdere verzekering aanbieders plus modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.zuidhorn.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Generali polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,75 per maand. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen variëren op vergoedingen, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en risicogebieden. Door de tool tref je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Zuidhorn.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Consument en Verkeer. Alle modules kiezen draait uit op hogere lasten. Bedenk op welk gebied je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een pagina met alle opties. Sorteer op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Zuidhorn.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Ditzo en Allianz vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of voordeligste polis in de omgeving 9800, 9801.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Zuidhorn)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Zuidhorn verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met zogenaamde modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Denk aan geschillen met betrekking tot een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Inshared en ANWB speelt bij geschillen inzake je woning (bijv. in een wijk als Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03). Zoals bijv. geschillen met de verhuurder of advocaat in Zuidhorn.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade of medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

Dhr. Vink, Zuidhorn (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente