Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Beek

Een botsing op het werk, in het gezin, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Beek pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • strafzaken in het verkeer
 • Een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Aanvaringen over erfenissen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (onder andere Klaverblad, Centraal beheer en Interpolis) en dekkingen (o.a. Werk en Wonen). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
(Net) nummer0316 (+31316)
Bewoners16068
Postcodegebieden6190
BuurtschappenBeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zuidhorn, rechtsbijstandverzekering-Zoeterwoude, polis-Zoetermeer, verzekeringspakket-Zevenaar, Rechtsbijstand Zeist en verzekeraar-Zeewolde
rechtsbijstandverzekering-beek

Rechtsbijstandverzekeringen Beek vergelijken juli 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals een conflict in Limburg. Dat komt van pas in situaties als een conflict met een webwinkel. en Problemen met de glazenwasser. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Beek vergelijken? Met onze tool vind je eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We zien meerdere verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gemeentebeek.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €11,75. Duurdere polissen zitten rond de €14,5 per maand. Het tarief hangt af van type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en financiële situatie. Met behulp van onze vergelijk-module vergelijk jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Beek.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €7.500 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Vermogen of Verkeer. Een groot aantal modules mondt uit in een hogere premie. Denk je in op welke aspecten jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met mogelijkheden. Sorteer op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Beek.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, ABN AMRO of Nowgo eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 6190, 6191, 7037.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Beek)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Gemakkelijk online afsluiten
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Verschillende modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Beek verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt met handige modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module heeft te maken met zaken als fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een conflict m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module bij Lancyr of DAS speelt bij geschillen inzake woningen (bijv. in buurt zoals Beek – Spaubeek, Beek-Zuid). Denk aan geschillen met de huurbaas of advocaat in Beek.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

I. Kuijpers, Beek (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente