Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kerkrade

Een botsing op de zaak, met familie, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur kan in de papieren lopen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Kerkrade heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Denk aan situaties als:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Geschillen met de Vereniging van Eigenaren
 • Problemen over de uitkering
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (zoals Nationale Nederlanden, Ditzo of Asr) en polissen (zoals Belasting of Wonen). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteKerkrade
(Net) nummer045 (+3145)
Bewoners46023
Postcodegebied6460
BuurtschappenKerkrade-West
Plaatsen in de regioverzekering-Hoorn, rechtsbijstandverzekering-Hoogeveen, polis-Hollands Kroon, verzekeringspakket-Hof van Twente, Rechtsbijstand Hilversum en verzekeraar-Hilvarenbeek
rechtsbijstandverzekering-kerkrade

Rechtsbijstandverzekeringen Kerkrade vergelijken maart 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Limburg. Iets onmisbaars als het gaat om een geschil met een BOVAG-garage en Geschillen met een ambtenaar. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Kerkrade vergelijken? Dankzij onze tool vind jij snel de gewenste polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei verzekeraars plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.kerkrade.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: nowGo polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt algemeen advies. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,25 per maand. De maandpremie hangt af van gezinsgrootte, verzekerde bedrag en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules lopen uiteen op voorwaarden, modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw eisen en risicogebieden. Via de tool ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Kerkrade.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €30.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over dekkingen als Werk of Echtscheiding. Veel modules aanzetten draait uit op hogere lasten. Ga na op basis waarvan het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een tabel met mogelijkheden. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Kerkrade.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, FBTO of DAS eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of voordeligste in jouw regio 6460, 6461, 6462, 6463, 6464, 6465, 6466, 6467, 6468, 6469, 6471.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Kerkrade)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Ruime keuze modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Kerkrade verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels verschillende modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Denk aan een probleem m.b.t. een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en financiële boedel. Onder andere geschillen over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv OHRA en Nowgo gaat over zaken met betrekking tot appartementen (bijv. in buurt zoals Kerkrade-West, Kerkrade-Oost, Kerkrade-Noord). Bijvoorbeeld onenigheid met de verhuurder of advocaat in Kerkrade.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en letselschade waar je als fietser betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Met een goed gevoel je leven leiden’

Dhr. van Leeuwen, Kerkrade (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente